13.12.2022.

16:30

Foto: V.J.

Hronika

PIJAN POSLE SVAĐE ZAKLAO KOLEGU! Strašan zločin u kampu kineskih radnika ŠOKIRAO GRAĐANE BORA (FOTO)

Građani Bora zgranuti su tragedijom koja se dogodila protekle noći.

-  Upravo smo čuli šta se desilo. To je strašno. Predpostavljam da su to učinili u alkoholisanom stanju, jer kineski državljani ovde u Boru dosta konzumiraju alkohol. Verovatno je to uzrok i svađe koja je dovela do ove tragedije.

Informer

 

To njima nije prvi put da se pijani svađaju i tuku. Kako sam čuo od komšije, po Boru se od jutros prepričava da je jadan čovek bukvalno preklan od uva do uva, kaže za Informer Boranin koga smo zatekli na ulicama ovog grada.

Informer

 

Pojedini još uvek nisu čuli ništa , jer se o ovakvim i sličnim situacijama u Boru malo govori kao i u samoj firmi čiji su radnici vinovnici ove tragedije.

- Ne znam . Ništa nisam čula. Ali u svakom slučaju strašno je ko god da je u pitanju da li su naši ili kineski radnici u Boru, to je tuga. Ovakve stvari ulivaju strah šta sve može da se dogodi bilo kome ,navodi starija žena iz Bora koju smo za mišljenje upitali u prolazu u blizini kruga nekadašnjeg RTB Bor.

Informer

 

Nakon što je slučaj ubistva prijavljen, na lice mesta je izašla Borska policija i ekipa Hitne medicinske pomoći iz Bora , koja je samo mogla da konstatuje smrt nesretnog čoveka.

Pripadnici Policijske uprave u Boru uhapsili su osumnjičenog kineza L.L.(40) vinovnika svađe koji se tereti da je počinio teško krivično delo ubistvo . Po nalogu Višeg javnog Tužilaštva u Zaječaru , uhapšenom kineskom državljaninu L.L. određena je mera zadržavanja od 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužiocu.

Informer

 

Iz tužilaštva u Zaječaru na naš upućen mejl vezano za dodatna pitanja vezano za počinjeno ubistvo, nismo dobili odgovore.