14.12.2022.

10:34

Foto: printscreen

Hronika

POLICIJA ODUZELA "PORŠE" IZ KOG JE PUCANO NA STEFANA IZ OBRENOVCA

Osumnjičenom za pucnjavu,je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati.

Prema nezvaničnoim inforamacijama, S.Đ. je, navodno, član navijačke grupe "Principi" kojom je rukovodio Veljko Belivuk.

- Stefan je u ponedeljak oko 17 sati pozvao policiju i rekao da je na njega pucano iz "poršea". Da su u automobilu trojica maskiranih napadača. Policija je nakon prijave u naselju Zvečka pronašla vozača i automobil. Osumnjičenom za pokušaj ubistva određeno je policijsko zadržavanje i on će danas biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu - rekao je za Telegraf.rs sagovornik blizak istrazi.

Inače, samo dan ranije u Obrenovcu se na drugom kraju grada dogodila, takođe pucnjava i tuča. Policija sumnja da su napadi povezani i da je motiv obračuna sukob u jednoj diskoteci sa radnicima obezbeđenja.

Policija u Obrenovcu traga za četvoricom mladića koji su u nedelju oko 20.30 časova u Ulici Vuka Karadžića pretukla Nikolu D. (27), a zatim pucali u njegovog druga Vukašina M. (24) zvanog "Sonko".

Informer

 

Napadači su drvenim palicama polupali Nikolin automobil "ford fijesta", zatim ga pretukli, pa pucali u Vukašina.

- Policija je na mestu pronašla četiri čaure koje su ispaljene iz pištolja. Nakon što je Nikoli ukazna lekarska pomoć on je saslušan u policiji. Mladić je do detalja ispričao kako je došlo do napada i otkrio identitet napadača. Nikola je rekao da je video da je jedan od mladića u njegovog druga Vukašina ispalio četiri hica, ali ga nije pogodio- rekao je sagovornik blizak istrazi.

Inspektori su pronašli automobil iz kog je, kako se sumnja pucano na Vukašina, ali na i napadače koji su identifikovani.