20.12.2022.

14:16

Foto: S.K.

Hronika

PUCAO NA MLADIĆA DOK JE ŠETAO PSA U NOVOM SADU! Uhapšen državljanin Bosne i Hercegovine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu i Tužilaštvom Bosne i Hercegovine, rasvetlili su pokušaj ubistva Miloša M. 
Novosađanina, na Detelinari, 16. marta ove godine.

Informer

 

- Sumnja se da je državljanin Bosne i Hercegovine S. R. u Molijerovoj ulici, tada ispalio u Novosađanina više hitaca iz vatrenog oružja i naneo mu teške telesne povrede, opasne po život - saopštila je policija.

Informer

 

Protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Inače, Miloš M., koji je, kako su mediji ranije pisali,poznat policiji za različita krivična dela, a ranjen je dok je ujutru šetao psa, koji je takođe zbrinut kod veterinara.

-  Miloš M. je šetao psa kada je napadnut te je i pas ranjen u tom obračunu. On je u pucnjavi zadobio prostrelne rane potkolenice i natkolenice i tom prilikom mu je povređena aorta. Reč je o klasičnoj sačekuši. Sumnja se da su bila dva izvršioca, ali je prema preliminarnim rezultatima istrage utvrđeno da je samo jedan pucao, a da su zatim pobegli kolima koja su bila nedaleko parkirana - rekao je tada izvor upoznat sa slučajem.