01.01.2023.

12:04

Foto:

Hronika

SLOMILI MU VILICU, IZBILI ZUBE! Mladić (18) pretučen na privatnoj žurci, bezazleno koškanje završilo BRUTALNIM PESNIČENJEM!

"Žurku su organizovali drugari iz razreda, sve je bilo u redu i odjednom je došlo do ovog incidenta. Nije bila u pitanju masovna tuča, došlo je do koškanja između dvojice mladića i tada je S.S. pretučen", rekao je za RINU izvor upoznat sa slučajem.

O ovom slučaju obaveštena je i policija, a mladić koji je udario drugog biće saslušan u toku dana.

- Šta god da je razlog, ništa se ne rešava ovakvim pesničenjem. Mora se nekako stati na put ovo bahatom ponašanju omladine- dodaje izvor.

Policajci izvukli mladića iz ledene vode

Ovo nije jedini incident koji se tokom novogodišnje noći dogodio u Čačku, jer je takođe osamnaestogodišnji mladić pronađen bez svesti u kanalu. Interventna ga je izvukla i spasila skoro sigurne smrti.

- Dežurstvo u Urgentno prijemnoj službi Opšte bolnice u Čačku proteklo je uredno. U toku novogodišnje noći uglavnom su se javljali pacijenti zbog alkoholisanosti, kao i povreda zadobijenih u tuči. Povređenih pacijenata iz saobraćajnih udesa nije bilo- rekao je dr Bojan Pavlović, specijalista urgentne medicine.