04.01.2023.

15:48

Foto: Pixabay

Hronika

POZNATO KO JE RANJENI MLADIĆ U GROCKOJ! Upucan SIN PENZIONISANOG POLICAJCA


Prema informacijama Informer.rs, Vučić M. je ranjen u stomak i ruke u pucnjavi koja se dogodila u centru Grocke, u blizini blizini zgrade Centra za socijalni rad.

- Tom prilikom on je zadobio lake telesne povrede, tačnije ogrebotine po telu. Prevezen je bolnicu, ali policiji nije želeo da otkrije ko je na njega pucao iako se veruje da zna o kome je reč. Motiv su, najverovatnije, neraščišćeni račun između žrtve i napadača - kaže izvor Informer.rs. 

Informer

Mladić odbija da policiji kaže imena napadača

Miloš V. je bio meta nepoznatih napadača i 27. oktobra prošle godine u Kaluđerici, kada ga je nepoznati napadač upucao u rame.

Na njega je tada pucano oko 22 sata u Kaluđerici.

- Vučić M. je tada zatražio pomoć u Domu zdravlja u Grockoj, a nakon toga je prevezen na ortopediju na Banjici. U tom napadu je zadobio lakšu povredu ramena - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Međutim, ni tada, ranjeni mladić nije sarađuje sa policijom.

- Nije odgovorio na pitanje šta se dogodilo, odnosno nije želeo da kaže ko je pucao i da li je on bio meta - rekao je naš sagovornik.

Kako Informer.rs saznaje, Vučić. M. važi za problematičnog mladića i iza sebe ima izvršenih krivičnih dela. Prema našim saznanjima, Vučić M. je sin penzionisanog policajca.