10.01.2023.

17:18

Foto: Printscreen

Hronika

"Osećam da je Ilinka živa" Oglasio se otac nestale devojke iz Priboja i otkrio jednu bolnu stvar...

Dalibor kaže da je teško brojati dane koji prolaze ne znajući kako je Ilinka niti gde se nalazi. Otac mlade Pribojčanke priznao je i jednu jako bolnu stvar za svakog roditelja, da je zabrinut i zbog svog drugog deteta, koje je kako kaže nažalost zapostavio zbog nestanka ćerke.

- Ja osećam da je živa. Sigurno jeste. Bar ne moram da brinem , jer znam da u Srbiji, u našem Priboju žive dobri ljudi. Uvek će ostati bar jedan čovek na koga se mogu osloniti i kad svi se udalje - napisao je on na Fejsbuku.

Dalibor navodi da svakodnevno pati zbog nestanka ćerke i da se nada da će se vratiti kući jer je tamo pored porodice čekaju i ljubimci.

- Moram da malo sredim zdravlje i da provedem vreme sa mojim sinom. Zapostavio sam ga. Moj sinak! A kako da budem sa njim kad moram da mu nađem i dovedem seku. I njena kuca je čeka i mačke...svi su u kući. Ne mogu više da pišem večeras. Previše sam izmoren! I ne moram vas pitati, ja znam da ste još uz moju Ilinku i mene. Bez vaše podrške mi smo igubljeni - napominje nesrećni otac.

Dalibor se zahvaljuje svima koji učestvuju u potrazi za Ilinkom i moli dobre ljude da mu pomognu ukoliko saznaju bilo šta što bi bilo od koristi kako bi se njegova ćerka vratila u svoj dom.

Podsetimo, Ilinka je nestala 12. decembra po drugi put, a na sebi je imala zelenu jaknu, sivu trenerku i crne čizme. Za Ilinkom se takođe tragalo i 30. septembra 2022. godine kada je napustila porodičnu kuću i nestala.

Tada je posle više od 24 sata potrage pronađena na visu Bić iznad Priboja u lošem stanju, zbog, kako se sumnja, trovanja prozrokovanog tabletama.