11.01.2023.

09:15

Foto: printscreen Twitter

Hronika

POJAVIO SE SNIMAK! DAN NAKON ANINOG NESTANKA BRAJAN OTIŠAO U BAR DA POPIJE PIĆE! Suprug nestale Beograđanke u pritvoru, policija pretražuje smeće

Dok potraga za nestalom Anom Volš u Masačusetsu i dalje traje, pažnja policije, ali i medija sve je više usmerena na njenog supruga Brajana koji je od nedelje u pritvoru.

Informer

 

Tako se na Tviteru, na nalogu novinarke WCVB Emili Maher pojavio snimak na kom se vidi on dan nakon Aninog nestanka u baru. 

Iako je Tužilaštvo otkrilo da je u podrumu kuće pronađen krvav nož, kao i tragovi krvi, on još uvek nije osumnjičen za njeno ubistvo, već je u pritvoru zbog obmanjivanja policije u vršenju istrage.

U međuvremenu se u javnost isplivali i sudski dokumenti u kojima je otkriveno više detalja o životu supruga Ane Volš, koji je u trenutku njenog nestanka već bio u kućnom pritvoru zbog prevare.

Brajan je jedinac i većinu vremena proveo je sa svojom majkom, dok je njegov otac, inače ugledni neurohirurg često radio.

- Brajan se često osećao zamenarenim, nevoljenim i emotivno oštećenim jer su ga roditelji koristili kao pijuna u njihovim međusobnim svađama - rekao je njegov psihijatar dr Titman.

Informer

 

Njega su roditelji poslali u internat, a zatim je upisao i Univerzitet u Pitsburgu u Pensilvaniji. Međutim, na drugoj godini fakulteta, njegovo mentalno zdravlje se naglo pogoršalo, tako da je morao da napusti školovanje, a zatim je neko vreme boravio u mentalnoj ustanovi.

Njegova depresija, anksioznost i bes su ga napravili nesposobnim da normalno funkcioniše. Tada je započeo dugu bitku sa mentalnim zdravljem - rekao je njegov psiholog, a prenosi Boston25news.