12.01.2023.

10:16

Foto: Pixabay, Beta

Hronika

IZREŠETANI ISPRED KLADIONICE! Detalji pucnjave u Padinskoj Skeli JEDAN MUŠKARAC TEŠKO POVREĐEN

Kako nezvanično saznajemo pucnjava se dogodila oko 17. 30  ispred jedn ekladionice nedaleko od Doma zdravlja u Padinskoj Skeli. 

- Pucnjava se dogodila ispred lokala kada je, za sada još uvek nepoznata osoba došla i ispalila više metaka na A.M. koji je upucan u noge. Tom prilikom pogođen je i V.J. ali je srećom prošao sa lakšim telesnim povredama - rekao je izvor Informera upoznat sa slulčajem. 

On je dodao da je A.M. krvav otišao u Dom Zdravlja u Padinskoj Skeli dok je V.J. sa komšijom otišaio u Dom Zdravlja u Borči. 

- Iz Doma zdravlja  A.M. je prevezen u KBC Bežanijska kosa. Kontatovane su mu teške telene povrede nogu. V.J. je iz Borče prevezen u bolnicu na Zvezdari, on je nakon ukazane pommoći pušten na kućno lečenje- rekao je naš sagovornik. 

Informer

 

Prema njegovim rečima policija je odmah nakon prijavljene pucnjave izašla na teren. 

- Navodno su nađene 11 čaura. Policija intezivno radi na slučaju i otkrivanju svih detalja. Obaviće razgovor sa povređenim muškarcila ali i utvrditi identitet napadača koji je pobegao nakon pucnjave - rekao je sagovornik Informera.

On je dodao da se još uvek ne zna šta je motiv napada ali po svemu sudeći reč je o nekom neraščišćenom poslu. 

- Pretpostavlja se da je meta napada zapravo bio A.M. mada će se tokom istrage svi detalji utvrditi - kaže naš sagovornik.

Prema takođe nezvaničnim informacijama teško povređeni A.M. poznat je policiji, koja ga je svojevremeno i hapsila za krivična dela koja je izvršavao.