13.01.2023.

13:14

Foto: printscreen

Hronika

SRCEPARAJUĆIM PORUKAMA "PRAO" SE OD ZLOČINA?! Osumnjičen za ubistvo Ivane Krivokapić, Jetmir se KLEO DA SU BILI KAO BRAT I SESTRA?!

Jetmir je dan pre ubistva sačekao Ivanu u kafiću u kojem je radila, odakle su otišli zajedno, a kobnog dana je navodno dopratio do kuće, pisali su mediji. Takođe njegova DNK pronađena je u njenom stanu, a za njim je raspisana poternica kako bi se razjasnile sve okolnosti Ivaninog ubistva.

On potiče iz čuvene stočarske porodice sa Prokletija, o kojoj su pisali crnogorski mediji.

- Po gostoprimstvu nadaleko čuvenu porodicu G., koja se bavi stočarstvom u samom podnožju Prokletija - počinje članak iz 2019. godine u jednom crnogorskom listu.

Informer

 

Jetmirov otac, tom prilikom je ispričao da se njegova porodica tradicionalno bavi stočarstvom, a ugošćavali su i turiste.

Jetmir G. je u toj reportaži opisan kao najmlađi od trojice sinova i najmlađi vodič u Nacionalnom parku Prokletije, ali i šire.

- Imam i svoju fb stranicu gde se javljaju turisti za obilazak mnogih poznatih i velikih vrhova Prokletija. Govorim engleski jezik i kad sam počeo da najviše sam radio sa turistima iz Beograda, odnosno iz cele Srbije, oni su inače najzahvalniji gosti - naveo je tada, između ostalog, Jetmir.

On je, podsetimo, za medije naveo da je Ivanu upoznao na Prokletijama i da su oboje voleli zimu.

Informer

 

Pažnju na sebe medijima je skrenuo zajedničkim fotografijama koje je objavljivao na društvenim mrežama, a na kojima se opraštao od nje, a potom je i davao izjave za medije u kojima je, između ostalog, naveo da su Ivana i on bili kao brat i sestra i da "nema snage da živi".

Informer

 

Jedna od fotografija koju je objavio je sa planinarenja, u snegu, na kojoj je pisao kako su se upoznali.

- Pre 11 meseci smo se upoznali. Tog dana je bilo ludo i nezaboravno kao što ćeš i ti biti u mom srcu zauvek. Nikada zaboravljena. Danas je treći dan da gledam u telefon, čekam da me pozoveš, čekam tvoje poruke, ali i dalje nema ništa. Toliko mi nedostaješ! Zauvek ćeš ostati u mom srcu, zbogom, Miko - napisao je on.

Obrisao sve objave sa Fejsbuka

Međutim, Jetmir je sa Fejsbuka obrisao objave u kojima se opraštao od Ivane, dok ona na Instagramu i dalje postoji.

"Nemam snage da živim"

Tih dana Jetmir je i davao izjave za više beogradskih medija.

- Nemam snage da živim. Bol je jača od mene u ovim trenucima. Mi smo bili planinski prijatelji. Ona je volela zimu - rekao je on za medije i dodao da su se Ivana i on upoznali na Prokletijama i da oboje vole zimu.

Informer

 

Naveo je da je odnos između Ivane i njega bio je kao između brata i sestre.

- Možete da zamislite kolika je moja bol - rekao je.

Drugi medij koji je objavio razgovor sa njim nazvao je sumnjivom njegovu izjavu da su slike na kojima je sa Ivanom pored novogdišne jelke, a na kojima su u džemperima, nastale pre četiri meseca, odnosno u avgustu.

Njima je Jetmir kazao da su se Ivana i on "čuli svaki božji dan, čak i zore dočekivali" i da je ona imala problem sa spavanjem.

Informer

 
Dopratio je do stana i ubio?!

Utvrđeno je da su dan pre ubistva sačekao da završi smenu u kafiću u kojem je radila, nakon čega su odatle otišli zajedno, a da je kobnog dana Ivanu dopratio do stana gde ju je, kako se sumnja, ubio.