18.01.2023.

11:30

Foto: Informer

Hronika

JUTRO NAKON PUCNAJVE U ZEMUNU! Iznenadni napad ostavio komšije u šoku ODMAH SU ZNALI O ČEMU SE RADI

Kako kažu komšije koje su se sinoć našle u blizini vatrenog obračuna u Zmenunu u večernjim satima uznemirili su ih pucnji.

Informer

 

- Pucnji su se čuli iznenada. Prvo jedan a potom ih je bilo više. Ne znam koliko je hitaca ispaljeno. Odmah sam pretpostavila da je reč o pucnjima iz vatrenog oružja - priča jedna od komšinica iz ulice u kojoj je ispred broja 63 sinoć ranjen Nemanja i njegov prijatelj.

Kako kaže ubrzo nakon bucnjave čula se i galama kao da treba neko da pozove Hitnu pomoć.

- Ubrzo je stigla hitna ali i policija. Ranjeni mladići su prevezeni a dva patrolna vozila policije su ostala na mestu pucnjave. Nešto kasnije sam saznala ko je zapravo ranjen - rekla je prestravljena žena.

Niko drugi od komšija nije želeo da komentariše slučaj koji se dogodio sinoć.

Informer

 

Kako navodi naš reporeter koji je na terenu "Svi kao da su se zavetovali na ćutanje".

Jedan od komšija je naveo da je čuo pucnje.

- Znam ko je ranjen ali ne želim da se mešam u to. Kako sam čuo obojica su imali probleme sa zakonom ali u kraju nikada nismo imali problema sa njima - rekao je kratko jedan od stanara u ulici u kojoj je sinoć ranjen Nemanja.

Informer

 

Prema nekim informacijama, navodno je ranjeni mladić upucan ispred kuće u kojoj mu živi majka.

- Sumnja se da je u sinoćnom napadu bilo dva napadača koji su nakon ispaljenih projektila pobegli u nepoznatom pravcu. Policija je obavila uviđaj i intezivno radi na rešavanju slučaja. Odnosno radi se na identifikaciji napadača i njihovom hapšenju - rekao je izvor Informera. 

On je doda da su, navodno ranjeni mladići rekli da ne znaju ko je na njih pucao jer su bili maskirani.