19.01.2023.

15:52 >> 15:12

Foto: Printscreen, Informer

Hronika

OVO JE RAZBOJNICA KOJA JE NOŽEM POVREDILA RADNICU! Brutalno razbojništvo na Zvezdari ŽENA IZBODENA NOŽEM (FOTO/VIDEO)

Brzom intervencijom policije A.M.M. je uhapšena ubrzo nakon što je razbojništvo prijavljeno a kako nezvanično saznajemo ona je poznata policiji od ranije po sličnim krivičnim delima, kao i po krivičnim delima vezanim za narkotike. 

Informer

 

Kako smo ranije izveštavali brutalno razbojništvo dogodilo se u Murmanskoj ulici na Zvezdari. 

- Na snimku, koji je u velikoj meri pomogao policiji pri identifikaciji razbojnice, vidi se kako ona ulazi i u prvom trenutku zagovara prodavačicu. Nakon nekoliko minuta, A.M.M. iz desnog džepa vadi nož i preteći valsnici radnje traži novac - objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Informer

Vidi se nož u desnoj ruci

On dodaje da je radnica odbila da da pazar i upustila se u sukob sa razbojnicom. 

- Tokom otimanja i guranja A.M.M. je zakačila nožem radnicu, koja je uspela da se otrgne i da izađe iz lokala. Uspel j ei da zaključa lokal ali to nije imalo efekta - kaže naš sagovornik a ujedno se to i vidi na snimku koji smo objavili. 

A.M.M. je nakon što je vlasnica zaključala lokal otišla do kase i pokupila sav novac. 

- Iz kase je uzela oko 63. 000 dinara. A potom je, pošto su vrata bila zaključana, razbila prozor i izašla iz lokala. Ubrzo je stigla i policija koja je pogledala snimke i nakon nekoliko sati A.M.M. je uhapšena - rekao je naš sagovornik. 

Informer

 

Kako je saopštila policija A.M.M. je u prostorijama Policijske stanice Zvezdara prepoznala napadnuta vlasnica lokala.

- Žena je prepoznala A.M.M. kao učinioca krivičnog dela sa 100% verovatnoće. Istog dana, u prostorijama tužilaštva, osumnjičena je saslušana u prisustvu branioca i tom prilikom je u potpunosti priznala izvršenje krivičnog dela - saopštila je policija.

Informer

 

Nakon saslušanja, tužilaštvo je Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog da se prema osumnjičenoj odredi pritvor u trajanju od 30 dana, jer postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke - saopšteno je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva.