23.01.2023.

09:50

Foto: printscreen

Hronika

SRPKINJA IZREŠETANA NA ULAZU LOKALA U KOM JE RADILA! Ostavila jedno dete iza sebe DETALJI BRUTRALNE LIKVIDACIJE U NEMAČKOJ

Kako navode nemački medij 47-godišnjak ubio svoju ženu sa nekoliko hitaca u prodavnici u blizini Bodenskog jezera. Nakon brutalnog ubistva, muškarac je pobegao taksijem ali je policija raspisala poternicu i on je ubrzo uhapšen. 

Informer

ilustracija

Кako je saopštila policija, muškarac je pijani oko 13 sati došao do lokala u kom je i ubijena žena prodavala potrepštine za domaćinstvo i kancelarijski materijal  i na vratima je upucao.

- U nju je ispalio više hitaca i napustio lice mesta bez pištolja za koji se navodi da je koristio, a pobegao je taksijem. Policija je dan nakon jezive tragedije u potrazi za svedocima koji mogu da pomognu u istrazi - pišu nemački mediji. 

Informer

Uviđaj

Prema njihovim navodima u trenutku pucnjave u lokalima je bilo dosta mušterija koji su bili svedoci drame i koje policija sada traži. 

Fatalni napad usred bela dana i mirnog malog grada Markdorfa u blizini Bodenskog jezera. Pucnjava se dogodila u radnji u Hauptštrase u Markdorfu kod Mersburga. Upucana žena je i nakon pokušaja reanimacije ubrzo preminula usled teških prostrelnih rana koje je zadobila. U vreme zločina u prodavnici je bilo nekoliko kupaca koji su potom pobegli iz zgrade - navode lokalni mediji. 

Кako navodi Sudkurier, ubijena žena živela je sa osumnjičenim tri godine i ima jedno dete, ali su se razveli. 

Motiv krvavog dela još uvek nije jasan. Odeljenje kriminalističke policije Fridrihshafena formiralo je istražni tim "Miks" kako bi razjasnio tačan tok događaja i pozadinu zločina. 

-U vreme zločina u prodavnici je bilo nekoliko kupaca koji su potom pobegli iz zgrade- rekao je portparol. Ali niko drugi nije povređen. Čovek sa albanskim pasošem privremeno je uhapšen nešto kasnije. Motiv zločina je još uvek nejasan.