23.01.2023.

10:56

Foto: AP PHOTO

Hronika

BRAJAN SE "VADI" NA LUDILO! Ne mrda iz ćelije, ZAPISUJE NEŠTO, DOZIVA ČUVARE I POSTAVLJA IM ČUDNA PITANJA BEZ IKAKVOG SMISLA

Prema navodima izvora, Brajan će na sve načine pokušati da se "vadi" na ludilo, a u tu svrhu čak postavlja suluda pitanja čuvarima. Brajan Volš je najpre uhapšen zbog ometanja istrage, međutim, posle nekoliko dana optužen je za ubistvo svoje supruge - Beograđanke Ane Volš koja je misteriozno nestala za doček Nove godine u američkoj saveznoj državi Masačusets. Detalji iz istrage nesumnjivo bacaju krivicu na njega, zbog čega se on odlučio na posebnu taktiku.

Informer

 

"Ne mrda iz pritvorske ćelije, zapisuje nešto, a s vremena na vreme doziva čuvare i postavlja im neka suluda pitanja bez ikakvog smisla. Da li je reč o njegovoj strategiji da se pravi lud i vadi na neuračunljivost ili čoveku zaista nije dobro. Svestan je da se ukopao sa pretragama na internetu i da je na neki način ispao glup, pa se hvata za slamku. Njegovi advokati će insistirati na tome da u trenutku nestanka Ane Volš nije bio pri sebi", navodi izvor blizak istrazi za medije.

Podsetimo, Ana Volš je poslednji put viđena 1. januara u kući u bostonskom predgrađu Kohasetu. Njen nestanak prijavile su kolege, 4. januara, jer se tog dana nije pojavila na poslu.

Informer

Ana Volš je zverski ubijena u podrumu kuće

Kada je policija došla do kuće Volšovih, zatekla je Brajana koji je potvrdio priču o nestanku. Ipak, sve što je kazao nakon toga, opisujući kako je provodio protekle dane, ispostavilo se kao laž, zbog čega je četiri dana kasnije, 8. januara, priveden zbog ometanja istrage, a 10 dana kasnije podignuta je optužnica za ubistvo.