29.01.2023.

13:13

Foto:

Hronika

MUŠKARAC KOJI JE NAGOVORIO DEDU DA UBIJE ČOVEKA SLOBODNO ŠETA LEBANOM? Brutalno ubistvo dogodilo se u šumi gde su sekli Badnjake

Kako navodi portal "Rešetka" njima su se javili zabrinuti i uznemireni meštani Lebana i okoline tvrdeći da već nekoliko dana na slobodi viđaju M.P. iz Novog Sela. 

“Kako i na koji način nije u pritvoru? Možda bi trebalo nekog nadležnog pitati po kom osnovu je na slobodi. Svi ga gledamo kako se slobodno šeta Lebanoim i čudimo se”, piše, kako navode, samo u jednoj od poruka koje su stigle na adresu njihove redakcije.

Informer

 

Podsetimo, M.P. je uhapše npre mesec dana zbog sumnje da je svog dedu T. P. nagovorio da ubije muškarca sa kojim se, prethodno, dogovorio da ga odveze u šumu. Osumnjičenom dedi i unuku tada je, pre tačnije mesec dan, određen pritvor. 

Novinari Rešetke uputali su Više javno tužilaštvo u Leskovcu 26. januara po kom osnovu je M.P, a po kom osnovu T.P. određen pritvor i na koliko dugo, kao i koji je razlog puštanja na slobodu M.P, čije slobodno kretanje je uznemirilo stanovnike Lebana i okoline, ali odgovor, kako navode nisu dobili.

Informer

 

Postoji moogućnost da M.P. nakon mesec dana pritvor nije produžen i da će se verovatno braniti sa slobode. 

Kako smo ranije izveštvali Nenad S . je navodno bio poslodavac dedi i unuku. Nesrećnog čoveka su likvidirali u šumi tako što je deda čekao da zapuca sakriven u žbunu.