01.02.2023.

16:28

Foto: printscreen

Hronika

KOD BOSANCA KAIŠ PUN HEROINA! Saobraćajci ga zaustavili zbog brzine, on bio na jakim drogama ODALA GA VELIKA NERVOZA (VIDEO)

Prema saznanjima Informera policajci su prilikom rutinske kontrole u Ulici Jurija Gagarina zaustavili "pežo" kojim je upravljao N.G. i to zbog prekoračenja brzine.

- Osumnjičeni je prekoračio brzinu kretanja u naseljenom mestu i nakon što je njegov prekršaj detektovan radarom policajci su zaustavili automobil koji je vozio. Prilikom provere dokumenata vozač je bio nervozan, razdražljiv i ponašao se čudno. Zbog toga su pripadnici saobraćajne policije odlučili da ga testiraju na alkohol i na narkotike - kaže dobro obavešten izvor Informera.

Ubrzo je "droga - testom" utvrđeno da N.G. upravlja vozilom pod dejstvom kokaina, ali i još nekih psihoaktvnih supstanci.

- Za sve to vreme N.G. je negodovao kod policajaca, stavljao im do znanja da žuri i da ga zadržavaju. Zbog takvog načina ponašanja policajci su posumnjali da osumnjičeni kod sebe ima neke nedozvoljene supstance i odlučili su da ga pretresu. Nakon detaljnog pretresa u džepu opasača koji je državljanin BiH imao na sebi pronađeno je šest kesica sa po tri grama heroina spremnih za uličnu prodaju - objašnjava on.

Nakon što su pronašli drogu policajci su priveli N.G. u policijsku stanicu na Novom Beogradu gde mu je određen policijski pritvor do 48 sati. Automobil kojim je upravljao N.G. poslat je na detaljan pretres.