05.02.2023.

18:47

Foto: RINA

Hronika

POTRESNE FOTOGRAFIJE NESREĆE KOD GRDELICE Auto u kom je devojka jutros poginula potpuno uništen, troje njenih prijatelja teško povređeno (FOTO)

Troje njenih prijatelj zadobilo je teške telesne povrede. Nesreća se dogodila na starom grdeličkom putu oko tri sata iza ponoći i svi su bili u jednom automobilu.

Devojka je na licu mesta preminula i nije joj bilo spasa. Kako je pisano, mladići P. M. (23), N. S. (18) i A. S. (17) sa višestrukim povredama prebačeni su u UKC Niš.

- Odmah po prijemu urađena je kompletna hitna dijagnostika po trauma protokolu i konzilijarno su sagledani od strane UKC Niš. V. S. je hospotalizovan na Klinici za anesteziju, a nakon dijagnostike utvrđene su politraume. Pacijent je zadobio prelome grudnih pršljenova i povredu pluća. Trenutno je vitalno stabilan - kažu u UKC Niš.

Kod mladića A. S. utvrđen je, prema našim saznanjima, serijski prelom rebara i jednog grudnog pršljena, trenutno je vitalno stabilan, a nalazi se u Urgentnom centru radi dalje opservacije i praćenja stanja.

- Pacijent P. N. ima povrede kičme i karlice i trenutno je vitalno stabilan. Takođe ostaje u Urgentnom centru radi daljeg praćenja i eventualnih dodatnih dijagnostičkih procedura - kažu u UKC Niš.

Prema nezvaničnim informacijama svi su iz Grdelice ili okoline.

Kako je pisala Jugmedia, vozač je izgubio kontrolu nad automobilom koji je sleteo s kolovoza i više puta se prevrnuo.