12.02.2023.

11:38

Foto: printscreen

Hronika

VOZAČ BMW PREMINUO U URGENTNOM CENTRU! Lekari se borili za njegov život

Podsetimo, četiri osobe, od kojih su tri ženske, teško su povređene u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Zrenjaninskom putu kada su se sudarila dva vozila marke BMW!

Kako smo ranije izveštavali jeziva saobraćajna nesreća dogodila se oko 21 sat u visini hotela "Elegance" na Zrenjaninskom putu.

Džemo K. je u bez sveti izvučen iz vozila i prevezen u Urgentni centar. 

- Džemo se nalazio za volanom BMW beogradskih registarskih oznaka i u nesreći je zadobio povrede opasne po život. Putnica iz njegovog vozila, Jasmina I. (34) takođe je zadobila je teške povrede, i njih dvoje su iz vozila izvučeni bez svesti - rekao je ranije izvor Informera upoznat sa slučajem.

Informer

 

Putnici drugog BMW takođe su zadobili povrede, dok je vozač Denis S. (23) nakon saobraćajne nesreće pobegao sa lica mesta.

- Sa njim u vozilu bile su dve devojke H.S. (19) i V. S. (17) koje su zadobile teške telesne povrede ali koje nisu opasne po život. U Urgentnom centru pronađen je vozač Denis S koji je imao lake telesne povrede - objasnio je sagovornik.

Inače, kako smo nezvanično saznali Denis S. je imao zabranu da upravlja automobilom godinu dana, od marta prošle godine do ove. U dosijeu ima 57 saobraćajnih prekršaja!