14.02.2023.

17:30

Foto: printscreen

Hronika

BEŽEĆI OD POLICIJE GUTAO KESICE SA KOKAINOM! Saslušan Bosanac kod koga je pronađeno oko tri kilograma droge (VIDEO)

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Informer

 

Naredbom o sprovodjenju istrage, Bojan T. se tereti za krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.

Kako nezvanično saznajemo, Bojan je uhapšen na Novom Beogradu kada je 12. februara oko 15:30 sati, kada je ugledavši policijske službenike Interventne jedinice 92, počeo da beži.

- Bežeći je u usta stavio nekoliko pvc paketića u kojima se nalazio kokain. Policija ga je sustigla i pretresla stan u Belvilu u kojem neprijavljeno boravi, a pretresom stana pronađena je pomenuta droga i novac - piše Telegraf.rs.

Podsetimo, policija je pretresom stana u kojem osumnjičeni neprijavljeno boravi pronašla pomenutu drogu, vagicu za precizno merenje, kao i 70.000 evra za koje se sumnja da su stečeni prodajom narkotika.

Osumnjičenom je tokom pretresa, navodno pozlilo usled gutanja paketića sa drogom, pa je odvezen na VMA, gde mu je ukazana lekarska pomoć. Ranije je osuđivan za istovrsna krivična dela.