21.02.2023.

12:34

Foto: printscreen

Hronika

UHAPŠEN TINEJDŽER KOJI JE UBIO ŽENU ČEKIĆEM U BEČEJU! Policija ga pronašla u školi koju je pohađao u Bačkoj Topoli

Kako nezvanično saznajemo brzom intervencijom policije u Novom Sadu najpre je nađen automobil marke "opel" koji je pripadao žrtvi u Bačkoj Topoli, a potom je i on pronađen.

Kako smo ranije izveštavali tinejdžer je osumnjičen da je sinoć oko 21 sat čekićem, ali i nekim oštrim predmetom ubio S.M. Njega je prijavio otac. 

Informer

 

- Na telu nesrećne žene, koje je pronašao komšija, bili su vidljivi tragovi nasilja. Imala je povrede glave, ali i posekotine po vratu - rekao je izvor informera upoznat sa slučajem.

Podsetimo, sumnja se da je uhapšeni tinejdžer nesrećnu ženu udarao po glavi , izbo je po vratu ali je navodno i davaio kako bi je dokrajčio.

Informer

Tekst potpisa

Komšije sumnjaju da je motiv brutalnog ubistva koristoljublje jer je Stana bila vođa grupe i isplaćivala je radnicima dnevnice. 

Međutim, tačan motiv ovog jeziovog ubistva još uvek nije poznat ali je pokrenuta istraga kojom će biti rasvetljen i ovaj zločin.

Tinejdžer je, inače bio poznat kao problematičan i sumnja se da je i ranije bio povezivan sa različitim krivičnim delima.