07.03.2023.

17:08

Foto: informer.rs

Hronika

OVO JE JAMA U KOJOJ SE UTOPIO MALI NEMANJA! Kad je shvatio da dečaka nema otac je istrčao napolje i SLEDIO SE OD UŽASA (FOTO)

Prema prvim nezvaničnim informacijama, mali Nemanja, najverovatnije je iskoristio trenutak dok je njegov otac, koji je došao iz treće smena - zaspao. Dete je izašlo iz kuće napolje da se igra.

Informer

 

I tada se verovatno okliznuo i upao u septičku jamu dimenzija 3x2 metra, koja je do vrha bila puna vodom. 

- Samo sam se jednog momenta trgnuo iz sna i video sam da mi nema sina - priča otac Zoran.

Informer

 

- Istrčao sam napolje i imao šta da vidim. Nemanja je plutao u vodi. Brzo sam ga izvukao, pokušao reanimaciju. Odmah sam zvao Hitnu pomoć i policiju. Ali, za mog sina već je bilo kasno. Ne znam šta ću i kako dalje bez njega, zavapio je nesrećni čovek. 
VJT u Beogradu je naložilo da se telo prenese na ISM zbog obdukcije.

Majka ga napustila

- Majka je u maju prošle godine krišom odvela Nemanju i njegovu tri godine mlađu sestru Nikolinu u Novi sad, kod čoveka sa kojim sada živi - tvrdi Nemanjin otac i dodaje - Sve sam radio, kako bih decu vratio nazad i kako ne bi dospela u Dom.

Na kraju, u decembru se pojavila moja sada već bivša žena, najpre u centru za socijalni rad, gde je rekla da više ne može da brine o deci. Onda je i u sudu u Sopotu kazala da više ne želi ni Nemanju, niti Nikolinu.