08.03.2023.

08:58

Foto: printscreen

Hronika

PUSTILA GA U KUĆU, A ON JE OPLJAČKAO I ZAKLAO! Intezivna potraga za ubicom iz Apatina

Kako smo ranije izveštavali telo ubijene Bosiljke pronašla je komšinica u ponedeljak, pre dva dana, oko podneva.

- Sumnja se da je žena ubijena tog jutra u trenutku dok je bila sama jer je njena unuka otišla na posao. Telo je pronašla komšinica koja je u kući zatekla jeziv prizor i odmah obavestila policiju - rekao je ranije izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Informer

Mesto zločina 

Nesrećna žena je bila zaklana, a po razbacanim stvarima po celoj kući pretpostavlja se da je motiv ovog zločina razbojništvo.

Sa druge strane, na vratima kuće nije bilo vidljivih tragova obijanja, te se pretpostavlja da je žena sama otvorila vrata i pustila ubicu u kuću... nesluteći šta je čeka. Završena je obdukcija nastrdale starice i predata Višem javno tužilaštvu u Somboru - rekao je naš sagovornik. 

Policija je nakon što je obaveštena o zločinu obavila uviđaj i intezivno traga za počiniocem.

- U kući su pronađeni određeni tragovi koji bi trebali da pomognu policiji u rešavanju zločina. U svakom slučaju policija intezivno radi na slučaju, odnosno na identifikaciji ubice i njegovom pronalaženju - rekao je naš izvor.

Informer

Policija obavila uviđaj

Prema rečima komšija ubijene žene imala je tešku sudbinu, a pritom je bila izuzetna žena.

Bila je divna prema svima nama, svakom bi pružila pomoć. Da joj je tražio pare, dala bi mu... Imala je sina jedinca koji je davno preminuo. Nesrećna žena je tada sa svojim suprugom otišla u Crnu Goru. Imali su neke apartmane dole i njih su izdavali preko letnje sezone. Verovatno su zbog toga mislili da ima para. Verujem da je ovo uradio neko koga je ona poznavala - rekla je jedna od komšinica.

Komšile su objasnile i da se Bosiljka nakon smrti supruga vratila u Apatin. 

- Nije mogla više da bude sama tamo. Bosa je izgubila sina i snaju, te je iz tog razloga unuka živela sa njom. Nadamo se da će ubica biti pronađen uskoro i da će biti adekvatno kažnjen - rekla je druga komšinica.