09.03.2023.

14:37 >> 14:38

Foto: Zoran Sinko

Hronika

ODNETO TELO ESKOBARA SA PUMPE U RUŠNJU! Policija završava uviđaj, intezivno se traga za napadačima (FOTO)

Ranko Radošević, prema pisanju medija, navodno je bio član bežanijskog klana Gorana Mijatovića koji je ubijen u Beogradu i vođa nikšićkog klana koji je sarađivao sa škaljarskim klanom na čijem je čelu bio Jovan Vukotić.

Informer

 

Podsetimo, Radošević je danas oko 11 sati ubijen na pumpi u Rušnju u trenutku dok je sedeo za stolom. 

- Radošević je često odlazio na pumpu jer u blizini živi. Pretpostavlja se da su napadači to znali i da su ga danas zapravo sačekali kako bi izvršili brutalan zločin - objasnio je ranije naš izvor upoznat sa slučajem.

Informer

Radoševića je ubio napadač koji je u njega ispalio više metaka, a potom mu pucao u glavu. 

- Sumnja se da je reč o profesionalnoj likvidaciji po načinu izvršenja. Ubica je imao saučesnika sa kojim je napustio mesto zločina. Potom su kako se sumnja zapalili automobil kako bi uništili dokaze. Zapaljeni automobil "golf 4" pronađen je zapaljen na Petlovom brdu - naveo je naš sagovornik. 

Prema njegovim rečima neposredno pre pucnjave Radošević je primetio napadača i pokušao je da pobegne. 

- Nažalost u tom trenutku napadač je pucao u njega, ranio ga više puta, potom je prišao i pucao mu u glavu, to je još jedan od razloga što se veruje da je reč o profesionalnom ubici  - rekao je naš sagovornik. 

Informer

 

Oko 14. 20 sati pošto je završen uviđaj, telo ubijenog Radoševića prevezeno je na Institu za sudsku medicinu gde će biti utvrđeno koliko je metaka u njega isplajeno. 

- Policija je na mestu zločina pronašla više čaura koje će biti dokazni materijal u istrazi - rekao je naš sagovornik.