10.03.2023.

14:06

Foto: V.N.

Hronika

UŽAS U ZORU, AUTOBUS SA RADNICIMA SLETEO S PUTA I PREVRNUO SE! Jedan od putnika svedočio o stravičnim trenucima nesreće! (FOTO)

Jutros u 6.30 časova na putu Kikinda-Padej dogodila se sabraćajna nezgoda kada je autobus JP ,,Autopervoz“ u kome je bilo 17 ljudi sleteo sa puta i prevrnuo se. Šesto osoba zadobilo je lake telesne povrede, a uzrok nezgode biće utvrđen istragom, kažu u policiji. Zoran Brojčin, 30-godišnji radnik fabrike ,,Le Belier“ vraćao se iz treće smene i svedoči za Informer o strašnom iskustvu.

Informer

 

- Vozio sam se kući sa posla, vraćao sam se iz treće smene. Sleteli smo sa puta oko 6.30 sati. Pukla je spona na autobusu, točak se podvukao ispod autobusa, a vozač nije mogao da ga kontroliše i sleteli smo u kanal. Sve se brzo desilo. Primetili smo da nam je iz suprotnog smera dolazio automobil, mimoišli smo se sa njim i u jednom trenutku završili smo u kanalu-priča Brojčin.

Ona navodi da su u autobusu bili radnici, jedni su putovali na posao, dok su se drugi vraćali iz treće smene.

- Dolazim polako sebi. Bitno je da smo svi živi i zdravi-kaže putnik.

Informer

 

Autobus kikindskog JP ,,Autoprevoz“ koji je jutros vozio na relaciji Kikinda-Padej, na otvorenom put kod naseljenog mesta Iđoš, iz za sada neutvrđenih okolnosti, sleteo je s puta i prevrnuo se navode u kikindskoj policiji.

- Saobraćajna nezgoda dogodila se u 6 sati i 30 minuta kada se autobus prevrnuo na bok sa leve strane. U autobusu je bilo 17 ljudi, vozač i 16 putnika i niko od njih nije teže povređen i životno ugrožen-rečeno nam je u Policijskoj upravi Kikinda.

Istragom će biti utvrđen uzrok saobraćajne nezgode, a kako za Informer navode u kikindskoj policiji, ne postoji sumnja da je brza vožnja izazvala prevrtanje autobusa.

Informer

 

U Opštu bolnicu prevezeno je šestoro putnika i vozač koji su zadobili lakše telesne povrede i oni su pušteni na kućno lečenje.

- Šestoro putnika i vozač zadobili su lake telesne povrede. Nema preloma, urađena im je neophodna dijagnostika i svi su pušteni na kućno lečenje-kažu u kikindskoj bolnici za Informer.