11.03.2023.

14:01

Foto: Zoran Sinko

Hronika

UHAPŠENE ESKOBAROVE UBICE! Ranka Radoševića likvidirali na pumpi u Rušnju, LOCIRANI ZA MANJE OD 48 SATI!

Oba izvršioca su uhapšena nakon brzog i efikasnog operativnog rada. Za svega nekoliko sati policija je identifikovala počinioce, jer ih je snimila kamera prlilikom bekstva, a za manje od 48 sati oba napadača su locirana i uhapšena.

Nikšićanin Ranko Radošević (54), koji je bio blizak 'škaljarskom klanu', ubijen je u kafiću na benzinskoj pumpi.

Dvojica maskiranih napadača pobegla su ukradenim "golfom" koji je pronađen zapaljen na Petlovom brdu. Policija je nakon pucnjave pokrenula akciju Vihor.

Radošević je u trenutku pucnjave sedeo za stolom u restoranu pumpe u Rušnju.

- On je sedeo je za stolom. Kada je video oružje pokušao je da pobegne, ali je napadač odmah počeo da puca u njega. Ispalio je više hitaca u njegovo telo, a potom je prišao i pucao mu u glavu. U tom trenutku bilo je oko 20 ljudi tu u blizini, ali kako je odjeknuo prvi pucanj svi su zalegli na pod - ispričao je izvor Informera, dodajući da su brutalnu likvidaciju snimile kamere na pumpi. 

Eskobarov blindirani BMW kod Marka Miljkovića?

Ranko Radošević, poznat po nadimku Eskobar navodno je bio član bežanijskog klana Gorana Mijatovića koji je ubijen u Beogradu i vođa nikšićkog klana koji je sarađivao sa škaljarskim klanom na čijem je čelu bio Jovan Vukotić.

Bavio se švercom kokaina i skanka. Dovođen je u vezu sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem kada je kod njih pronađen automobil blindirani BMW koji se vodi na njegovo ime.