11.03.2023.

15:34 >> 15:56

Foto: informer.rs

Hronika

KAVAČI PRESUDILI ESKOBARU?! Dvojica uhapšenih imaju debeo dosije, uz njih zatečena i maloletna devojka, UČESTVOVALA JE U UBISTVU?! (FOTO)

Kako je Informer već objavio, pripadnici Ministarstva unutrasnjih poslova, PU za grad Beograd za manje od 48 sati identifikovali su, locirali i uhapsili "ekipu smrti"  u čijem posedu je pronađeno i oružje ubistva.

U štek stanu slobode su lišena dvojica muškaraca Stefan Z.(28) iz Lebana i Luka V.(26) iz Kraljeva. U njihovom društvu zatečena je i maloletna ženska osoba, čije se učešće u mafijaškoj likvidaciji još utvrđuje.

Informer

NA TRAGU EKIPE SMRTI: Eskobarove ubice pronađene u štek stanu

Prema dostupnim izvorima, opravdano se sumnja da su uhapšeni bliski saradnici kavačkog kriminalnog klana, na čijem čelu se nalazi Radoje Zvicer.

Eskobar bio blizak škaljarskom klanu

Ubijeni Ranko Radošević, poznat po nadimku Eskobar navodno je bio član bežanijskog klana Gorana Mijatovića koji je ubijen u Beogradu i vođa nikšićkog klana koji je sarađivao sa škaljarskim klanom na čijem je čelu bio Jovan Vukotić.

Bavio se švercom kokaina i skanka. Dovođen je u vezu sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem kada je kod njih pronađen automobil blindirani BMW koji se vodi na njegovo ime.