11.03.2023.

17:26

Foto: Printscreen, Informer

Hronika

EKSKLUZIVNO! OVO JE STEFAN KOJI JE "PAO" ZBOG UBISTVA SRPSKOG ESKOBARA! Specijalci munjevitom akcijom pronašli likvidatore u štek stanu! (FOTO)

Kako je Informer već objavio, kod "ekipe smrti"  pronađeno je i oružje ubistva.

U štek stanu slobode su lišena dvojica muškaraca Stefan Z.(28) iz Lebana i Luka V.(26) iz Kraljeva. U njihovom društvu zatečena je i maloletna ženska osoba, čije se učešće u mafijaškoj likvidaciji još utvrđuje.

Informer je došao do fotografija jednog od uhapšenih koje sada ekskluzivno objavljujemo. U pitanju je Stefan Z. (28) iz Lebana.

Informer

Informer

Stefan Z. ima debeo kriminalni dosije

Prema dostupnim izvorima, opravdano se sumnja da su uhapšeni bliski saradnici kavačkog kriminalnog klana, na čijem čelu se nalazi Radoje Zvicer.

Informer

Ubijeni Ranko Radošević, poznat po nadimku Eskobar navodno je bio član bežanijskog klana Gorana Mijatovića koji je ubijen u Beogradu i vođa nikšićkog klana koji je sarađivao sa škaljarskim klanom na čijem je čelu bio Jovan Vukotić.

Bavio se navodno švercom kokaina i skanka. Dovođen je u vezu sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem kada je kod njih pronađen automobil blindirani BMW koji se vodi na njegovo ime.