19.03.2023.

17:07

Foto: Printscreen

Hronika

UBICA VLASNIKA MENJAČNICE ISPORUČEN SRBIJI! Ubio čoveka, pa pobegao u Austriju

Naime, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Novom Sadu i Uprave kriminalističke policije, SBPOК, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Novom Sadu, policijama Savezne Republike Nemačke i Austrije i njihovim oficirom za vezu u Srbiji, uhapsili su Bojan J. iz Novog Sada, 2. februara ove godine, zbog sumnje da je ubio Janićijevića.

- Sumnja se da je on, 24. januara, u Novom Sadu, oštrim predmetom, usmrtio vlasnika menjačnice, čije je telo pronađeno na parkingu, u Ulici Nova 34. B. J. je, na granici Nemačke i Austrije i određen mu je ekstradicioni pritvor, do izručenja našoj zemlji- obajsnio je ranije naš sagovornik upoznat sa slučajem. 

Informer

 

Kako smo ranije izveštavali, Bojan J. je osumnjičen da je iz korsitoljublja, kobne večeri pozvao Janićijevića da se nađu u Vetrniku na parkingu. POtom ga je više puta ubo nožem. 

Nakon jezivog zločina, koje su zabeležile sigurnosne kamere sa obližnjeg objekta, osumnjičeni je žrtvi ukrao torbicu punu para i pobegao je.

- Uspeo je da pređe granicu i zaputio se u Nemačku, ali je na austrijsko-nemačkoj granici lišen slobode po poternici iz Srbije - objasnio je ranije naš izvor.

Informer

 

Telo Jovana Janićijevića pronađeno je nekoliko sati nakon zločina pored njegovog automobila.

Osumnjičeni je navodno u Novom Sadu držao lokal brze hrane, navodno je zbog kocke upao u dugove, te se iz tog razloga i sumnja da je motiv zločina koristoljublje.

- Bojan J. je isporučen Srbiji i uskoro bi trebalo da bude saslušan u Tužilaštvu - navodi naš sagovornik.