19.03.2023.

20:11

Foto: printscreen

Hronika

SEKLI SU ME NOŽEM, MUČILI, TUKLI I SILOVALI! Jeziva ispovest Slavice K. iz Radojeva kod Srpske Crnje

Ovo u potresnoj ispovesti kaže Slavica K. (68) iz sela Radojevo kod Srpske Crnje, koju su u njenoj kući u noći između petka i subote opljačkali i silovali Ljuba N. (32) i njegov maloletni sestrić (17).

Informer

Srećom, napadače je ubrzo nakon zločina uhapsila policija i njima je određeno zadržavanje do 48 sati.
- Probudila sam se kada sam čula da mi je neko ušao u kuću. Nisam stigla ni da ustanem iz kreveta, a dvojica razbojnika sa maskama na glavi su me već napala. Udarili su me više puta i bacili sa kreveta. Zatim su mi skinuli donji deo pidžame, udarali pesnicama i šutirali. Stalno su ponavljali: "Gde ti je novac?" - ispričala je Slavica i dodala:

Informer

Povrede na ruci


- Tada sam po glasu prepoznala starijeg razbojnika, ali sam se plašila da mu kažem ime. Oni su nastavili da me muče i biju. Nožem su mi urezali ćirilično slovo "S" i tada sam počela da jaučem.

Sahranila dva sina i muža

Nesrećna žena je ostala bez dva sina i supruga.
- Jedan sin preminuo mi je 2015, a drugi pre dve godine. I supruga sam sahranila. Živim sama sa svojom tugom, a posle svega što mi se desilo, više ne znam šta još može da me snađe - rekla je Slavica.

Nesrećna Slavica priča da su napadači u jednom trenutku ispod njenog jastuka u novčaniku našli 70 evra.
- Čim su našli novac, stariji napadač je skočio na mene i počeo zverski da me siluje. Posle tog iživljavanja iz spavaće sobe su me izvukli u hodnik. Tu su me ispolivali vodom, jer sam prethodno izgubila svest. Mlađi napadač je nastavio da pretražuje kuću misleći da će naći još novca. Kada je shvatio da para više nema, vratio se i tada su mi zapretili da će me ubiti ako policiji kažem šta su mi uradili. Uzeli su moje mobilne telefone i bacili ih u peć i pobegli - rekla je silovana žena.

Krv na licu

Nesrećna Slavica je ispričala da je u hodniku ležala sve do zore, jer nije znala da li će se razbojnici vratiti.
- Uzela sam ćebe i umotala se u njega, a krv mi je curila niz lice i sve me je stravično bolelo. Otišla sam kod komšije i pozvala policiju. Strah me je da spavam sama u kući. Ne mogu oka da sklopim, bojim se. I danju me je strah, plašim se da će se nasilnici odnekud pojaviti i da će me zaklati. Ne znam kako ću dalje - ispričala je Slavica.