21.03.2023.

16:14 >> 16:40

Foto: printscreen

Hronika

NAMERNO SE ZAKUCAO U BANDERU? Jezive sumnje komšija u vezi sa saobraćajnom nesrećom u Grockoj

Kako smo ranije izveštavali, jeziva saobraćajna nesreća dogodila se juče na raskrsnici u Dražnju u Grockoj, kada je automobil u punoj brzini udario u banderu. 

Od zadobijenih povreda V.M . je nastradao na mestu nesreće, dok je njegova ćerka zadobila višestruke prelome i trenutno se nalazi u Urgentnom centru. 

Informer

 

Komšije za V.M. nisu imali lepih reči, iako kažu da im se uvek ljubazno javljao u prolazu. 

- Bavio se poljoprivredom, voćarstvom, kao i većina meštana ovde. Mislim da sam ga dan pre jezive tragedije video, punio je cisternu vodom, javio se kao i svaki put... Ništa nije ukazivalo na ovako nešto - priča jedan od komšija koji nije želeo da mu objavljujemo ime. 

Kako nam je rekao  V.M. i njegova supruga znali su se od malena, jer su iz istog kraja, takoreći u komšiluku. 

- Čini se da ipak nisu imali dobar brak, sada se priča kako joj je pretio ... Pominje se pištolj i da da mu je dolazila policija, ali ne znam da li je to bilo tako - rekao je komšija i dodao:

Informer

Trenutak pre udarca 

- Svi smo u šoku, ako je zaista rešio sebe da ubije, zašto je hteo da odvede u smrt i svoje dete... 

Podsetimo, jeziv snimak saobraćajne nesreće pojavio se na društvenim mrežama, gde se vidi kako vozač direktno ide ka banderi, bez kočenja. Spekulisalo se da mu je možda pozlilo, sve dok komšije nisu posumnjale da je možda reč o samoubistvu i pokušaju ubistva.

Ipak, šta se tačno dogodilo biće utvrđeno istragom.