27.03.2023.

12:55

Foto: printscreen

Hronika

(FOTO) DEVOJČICA JE ZAPOMAGALA U STANU, ALI JE NIKO NIJE VIDEO! Našli su je jedva živu u kadi - JEZIVI DETALJI SA ZVEZDARE

Podsetimo, u petak je žena došla u policijsku stanicu i prijavila nasilje u porodici, ali i da otac drži devojčicu zatvorenu u stanu. Policija je odmah izašla na teren i u stanu našla devojčicu koja je bila u očajanom stanju.Uroš P. u tom trenutku nije bio kući i za njim policija traga

Komšije koje žive u zgradi za Informer su naveli da su u šoku .

- On je podstanar poslednjih 10 godina tu, a sada se sećam da je i pre dve godine dolazila Hitna pomoć i da su iz tog stana iznosili neko dete, ali ni na kraj pameti mi nije palo da je reč o nasilju u porodici - priča jedna od komšinica i dodaje: 

Informer

Kroz špijunku se vidi užas u stanu

- U to vreme je sa njim bila neka druga žena, pričam o vermenu pre dve godine. Bila je naka plavuša, nju sam viđala neko vreme - kaže komšinica osumnjičenog Uroša P.

Drugi komšija kaže da su ga poslednje tri godine prijavljivali policiji. 

- Čuli smo zapomaganje devojčice ali je nikada nismo videli. Prijavljivali smo ga policiji, ali kada oni dođu njega nema kući. Tri godine smo se sa njim natezali - priča komšija. 

Prema njihovim rečima tog dana, dve policajke bile su uporne i nabavile nalog, te u saradnji sa tužilaštvom provalile su u stan, a tamo zatekle jeziv prizor.

Devojčica je ležala u kadi na samrti. Izgledala je kao dete iz Etiopije. Nije znala ni da govori, veruje se da nikada nije bila napolju - navodi dobro obavešteni izvor za portal Republika.rs.

Majka devojčice je ranije ubila svoju majku, te je nakon presude bila u psihijatrijskoj ustanovi na lečenju, te kasnije iščezla.

Otac devojčice U. P. je dobio starateljstvo nad njom nakon presude majci.