28.03.2023.

12:10

Foto: printscreen

Hronika

ONA JE SPASILA DEVOJČICU IZ KANDŽI OCA MONSTRUMA! Pretučena slomljenog nosa, smogla je dovoljno snage DA PRIJAVI ZVERSKO NASILJE!

Užasno porodično nasilje, skriveno od komšija i javnosti, godinama se dešavalo iza zidova malog stana na Zvezdari, u kome je kako će se ispostaviti, otac monstrum, krio ćerku, uskraćujući joj osnovne uslove za život.

Kluipko zla počelo je da se odmotava kada je teško pretučena Ivana L. slomljenog nosa došla u policijsku stanicu. Posle višestrukog nasilja, smogla je dovljno snage da prijavi zlotvora. U policjkoj stanici je odlučila da kaže sve. 

Informer

 

- On je mene pretukao, slomio mi je nos još 19. marta, ali ja nisam smela ni mogla da izađen iz stana po pomoć. Pretio mi je, strašno ga se plašim. Znate, on ima ćerku iz prvog braka i dete drži zatočeno u stanu! Morate je spasiti, umreće - ispričala je Ivana, dodajući da ćerki ne dozvoljava da izađe iz stana, te da nikad njije bila ni u školi ni kod lekara.

Šokiranim policajcima nije dugo trebalo da odu na adresu i u stanu na Zvezdari orkriju scenu stravičniju od onih iz horor filmova. Dve policajke su provalile u stan i u kupatilu, tačnije u kadi pronašle devojčicu od osam godina, zapuštenu i neuhranjenu. 

- Dve policajke su ušle u stan. Jedna je uzela dete u naručje i odnela ga iz tog pakla. Devojčica je toliko mršava da izgleda kao beba, a ne kao dete od osam godina. Verujte, ovo dete je spaseno u poslednjem trenutku - ispričali su stanari zgrade na Zvezdari.

Informer

 

Za ocem monstrumom Urošem Pašajlićem (38) iz Beograda, koji je trenutno u bekstvu, odmah je raspisana poternica zbog sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici, zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica i kršenje porodičnih obaveza.

Policija je zomolila građane ukoliko ga prepoznaju sa fotografije ili imaju bilo kakve informacije o njegovom kretanju obaveste policiju na broj telefona 192 ili 011/2751-630 .