28.03.2023.

14:57

Foto: Printscreen, Foto: Zoran Sinko

Hronika

ZA SVE JE KRIVA ONA KU*VA I SEKTAŠICA, UROŠ JE DOBAR OTAC! Majka male Lane za zversko zlostavljanje okrivila LJUBAVNICU BIVŠEG MUŽA (FOTO)

Iako se očekivalo da će zbog čudovišnog odnosa oca prema vlastitoj ćerki, osuti drvlje i kamenje na bivšeg muža, to se nije desilo.

Naprotiv Nevena T. je pokušala da odbani Uroša tvrdnjom da je on u stvari "fenomenalan" otac, te da je sve zamesila "ona kurva i sektašica", misleći pritom na Uroševu emotivnu partnerku.   

- Uroš nije takav. On je dobar otac. Videla sam moje dete preko web poziva. On je ne drži u kupatilu- tvrdi Nevena i dodaje: Od kada sam čula ovo tresem se i plačem. Molim vas ostavite me na miru. Ja sam psihički bolesnik i mojoj ćerki je bolje da ocem rekla je majka zatočene devojčice ostavljajući u čudu novinara Informera.

Informer

Brani bivšeg muža: Nevena T.
Roditelji nesposobni da se brinu o detetu?!.

Povodom ovog slučaja oglasio se i centar za socijalni rad Beograd, odeljenje Zvezdara, koji je povodom slučaja zanemarivanja osmogodišnje devojčice u Mirijevu naveo da su po njenom rođenju pokrenuli postupak lišavanja roditeljskih prava oba roditelja, ali da je nadležni sud kasnije doneo odluku da se o detetu stara otac.

Kako se navodi u odgovoru Centra za socijalni rad u slučaju maloletne postupali su odeljenje Palilula, a zatim i odeljenje Zvezdara od njenog rođenja, kada je porodilište gde je rođena alarmiralo da roditelji nisu podobni da se staraju o detetu.