29.03.2023.

18:23

Foto: printscreen

Hronika

PRE SKOKA BIO SA MAJKOM NA RAZGOVORU KOD DIREKTORA, U UČIONICI UDARIO GLAVOM O KLUPU, PRIČAO SA NASTAVNICOM, PA... Ovo je dečak koji je skočio kroz prozor škole u Kačarevu! (VIDEO, FOTO)

- Sve se dogodilo predzadnji čas, peti. Kasnio je tri minuta na taj čas, pre toga bio kod direktora sa majkom, a kada je došao bio je neraspoložen, seo je na svoje mesto, jednom je udario glavom o klupu, svi su se pitali šta mu je. U jednom trenutku nastavnica je prišla da razgovara sa njim, pet do deset minuta su pričali. On se malo smirio u tom trenutku, međutim, kada je zvonilo on je ustao, zatrčao se, skočio na sto i sa stola skočio kroz prozor. Deca su bila u šoku, niko nije znao šta se desilo. Drugarica je samo rekla da je pao dole na trotoar. Nakon toga, đaci iz odeljenja su otišli do kabineta gde su imali sledeći čas, nakon toga je došla policija i razgovarala sa njima - kaže Informerov izvor iz Osnovne škole "Žarko Zrenjanin". 

Inače, kako saznajemo, dečak koji je skočio bio je izuzetno dobar drug, vesele prirode, nije bio odličan učenik, ali je dobro prolazio, nije imao problema sa predmetima. I tokom današnjeg dana je bio veseo, pa su iz tog razloga svi u čudu, ne znaju šta se desilo. 

- Nije koristio narkotike, nedavno je počeo da puši, a skoro nije imao devojku - nezvanično saznajemo od njegovih drugara. 

Informer

Dečak S.F. koji je skočio sa prozora Osnovne škole u Kačarevu

Nakon ovog događaja došla je njegova majka. 

Podsećamo, dečak S.F. skočio je sa trećeg sprata Osnovne škole u Kačarevu, nakon časa nemačkog jezika.