30.03.2023.

11:27

Foto:

Hronika

PREMINUO RADNIK KOGA JE PRIKLJEŠTIO VILJUŠKAR! U trenutku kada je silazio sa natovarenih vagona NALETELA JE TEŠKA MAŠINA!

U krugu fabrike "Metalfer" u Sremskoj Mitrovici u utorak, oko 9 sati, dogodila se teška nesreća u kojoj je povređen radnik Dalibor K. (24), iz Laćarka, navodi Ozon media. Kako navode, nesrećni mladić je u međuvremenu od posledica povreda preminuo u bolnici.

Prema rečima očevidaca, do nesreće je došlo kada je radnik (25) silazio sa vagona natovarenih gvožđem, tada je na njega naleteo viljuškar utovarivač, koji ga je priklještio uz vagon.

Okolnosti koje su dovele do toga biće utvrđene nakon izveštaja nadležnih inspekcija.

Služba za odnose sa javnošću Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici je saopštila da je juče tokom prepodneva dovezen mladić, star 25 godina sa teškim telesnim povredama u predelu trbuha i karlice. Po prijemu je hitno zbrinut na opštoj hirurgiji i ortopediji. Potom je u pratnji anesteziologa u teškom opštem stanju transportovan u Urgentni centar Kliničkog centra Srbije u Beogradu, prenosi RTV.

U "Metalferu" nisu ni potrvrdili, ali ni negirali da se nesreća dogodila. Inspekcijski nadzor biće sproveden tokom sutrašnjeg dana.