03.04.2023.

16:14

Foto:

Hronika

TUKAO ŽENU DOK JOJ NIJE PUKLA SLEZINA! Zaječarac brutalno pretukao suprugu jer mu se mešala u ljubavni život OSUĐEN NA 7 GODINA

Naime, u maju prošle godine slučaj nezapamćenog porodičnog nasilja u Zaječaru zgrozio je Srbiju a "razlog" koji je tome prethodio nečuven je.

Tada je jedan meštanin pretukao suprugu ''jer mu se mešala u ljubavni život'', i tom prilikom joj je napukla slezina.

- Nesrećna žena tada nije htela ni da ga prijavi... Sada je doneta pravnosnažna presuda tom suprugu. Osnovni sud u Zaječaru doneo je presudu, koju je potvrdio Apelacioni sud u Nišu, po kojoj će Zaječarac J.D. zbog nasilja u porodici, odnosno zbog povreda opasnih po život koje je naneo svojoj supruzi R.K. provesti u zatvoru sedam godina zbog počinjenog krivičnog dela - rekao je sagovornik Informera upoznat sa slučajem. 

Informer

 

Podsetimo, J.D. je uhapšen nakon što je brutalno pretukao suprugu, kojoj je udarcima pocepao slezinu i naneo povrede opasne po život!

- Nasilnik se, prilikom hapšenja, "pravdao" da je tukao nesrećnu ženu "pošto mu se mešala u ljubavni život"?!? R.K. je tri dana trpela bolove da bi je nakon toga rođaci odneli u bolnicu. Lekarima je ispričala da ju je muž pretukao, da je trpela bolove, a da je sada došla jer su bolovi postali nepodnošljivi. Ona čak nije htela ni da prijavi supruga. Lekari su bili u šoku nakon pregleda. Ustanovili su da je ženi od tolikih batina naprsla slezina i da se ona nalazi u životnoj opasnosti - rekao je ranije naš sagovornik.

Lekari su odmah obavestili policiju po službenoj dužnosti.

- Nasilnik se nije opirao hapšenju i hladnokrvno je ispričao zašto umalo nije ubio suprugu. Kazao je da ga je supruga iznervirala jer mu je vređala ljubavnicu i mešala mu se u ljubavni život. Priznao je da ju je tukao pesnicama i da ju je šutirao - kazali su tada nadležni.