03.04.2023.

18:00

Foto: D. Ćuruvija

Hronika

"BELA LAĐA" RADI IAKO SE U NJOJ PROLILA KRV! Trojica gostiju izbodena, a u kafani u Borči trešti muzika!

Beogradska policija uhapsila je M.J. (45), M.P. (32) i D.S. (33) zbog sumnje da su pretukli i izboli trojicu muškaraca u nedelju u kafani u Borči. Kod M. J.je pronađem i nož.

Tuča se dogodila u nedelju oko četiri sata sata ujutru u kafani "Bela lađa", u ulici Vase Pomorišca 4, u Borči.

- Policajci PS Palilula su brzom i efikasnom akcijom identifikovali i uhapsili tri osobe zbog sumnje da su učestvovale u tuči u kojoj su tri muškaraca povređena. Prilikom hapšenja kod jednog od osumnjičenih je pronađen i nož na kome je bilo tragova krvi - rekao je izvor Informera.

Informer

Kafana "Bela lađa" u kojoj je izbila krvava tuča

U nedelju u bolnici su sa teškim telesnim povredama primljeni Filip J. (32), Vladimir Ć. (41) i Stefan D. (33). Prema nezvaničnim informacijama, Vladimir Ć. ima prelom lobanje, Filip J. ima ubode u debelo meso, a Stefan D. u grudi i zadnjicu.

Inspektori su obavili razgovor sa vlasnikom kafane u Borči, ali i svedocima. Prema njihovim rečima u tuči su radile pesnice, palice i noževi.

Kafana je juče popodne bila zatvorena, a od komšiluka smo saznali da su čuli za nemili incident.

Informer

Radile pesnice, palice i noževi

- Naveče smo čuli galamu i muziku iz kafane, ali to je kod njih uobičajeno. Tek ujutro smo saznali šta se desilo. Ali kafana je sinoć radila i čula se muzika - rekao je za Informer.rs jedan komšija.

Uhapšenim muškarcima na teret se stavlja krivično delo učestovovanje u tuči i teška telesna povreda. Njima je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati u okviru kojih će biti sprovedeni kod tužioca.