09.04.2023.

12:04 >> 12:08

Foto: printskrin/jutjub/rtv mag

Hronika

TUKAO DEVOJKU DVE NEDELJE, POLOMIO JOJ REBRA, GRUDNU KOST... Jezivi detalji nasilja u porodici kod Trstenika

Kako smo nezvanično saznali jezivo nasilje, o kom smo već izveštavali, se dogodilo u mestu Velika Drenova kod Trstenika.

- Nesrećna devojka je uspela da pobegne od nasilnika pre dva dana i dođe do KBC Zemun . Odmah je primljena u bolnicu gde su joj konstatovane brojne teške i lake telesne povrede. Lekari su konstantovali teške telesne povrede, preloma nekoliko rebara i prelom grudne kosti i lakše povrede, nagnječenja kolena, nadlaktica, kičme, šake i poglavine. Devojka je zadržana na lečenju u bolnici, nije životno ugrožena - rekao je izvor informera upoznat sa slučajem.

Informer

 

Podsetimo, V. D. je uhapšen je zbog sumnje da je dve nedelje tukao nevenčanu suprugu i naneo joj teške telesne povrede! On je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici.

- On se sumnjiči da je, u proteklih 15 dana, tukao svoju dvadesetdvogodišnju nevečanu suprugu i naneo joj više teških i lakih telesnih povreda. Osumnjičenom je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Trsteniku određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu - saopštila je policija.

Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na građane da svaki vid nasilja u porodici prijave policiji besplatnim pozivom na brojeve telefona 0800 100 600 ili 192, koji su sve vreme dostupni.