10.04.2023.

09:42

Foto: printscreen

Hronika

CRNA NEDELJA NA SRSPKIM PUTEVIMA! U saobraćajnim nesrećama, za nekoliko sati poginuli: tinejdžer i bračni par VIŠE OSOBA POVREĐENO

Tinejdžer Aleksandar S. nastradao je u saobraćajnoj nesreći, koja se juče dogodila oko 11. 20 sati na izlazu iz Smederevske Palanke.

Informer

Nastradao tinejdžer Aleksandar S. 

- Aleksandar je imao probnu vozačku dozvolu. Sumnja se da je neposredno pre sudara izgubio kontrolu nad vozilom marke "sitroen" i sudario se sa automobilom "fijat stilo". Nesrećni tinejdžer ubrzo je podlegao povredama, dok su u drugom vozilu teško povređeni vozač i suvozač koji je prošao sa lakšim telesnim povredama - rekao je ranije izvor upoznat sa slučajem i dodao dsa su povređeni muškarci prevezeni u bolnicu. 

Prema navodima medija nesrećni Aleksandar je navodno, kobnog dana, krenuo iz kuće svog strica da pomogne dedi na selu.

Informer

Nastradali supružnici Snežana i Aleksandar L.

Istog dana, u nedelju oko 6.50 sati, na putu iz Siriga ka Čeneju, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći nastradao je bračni par Aleksandar L. (50) i njegova supruga koja je bila na mestu suvozača Snežana L. (49).

Kako smo ranije izveštavali, jeziva saobraćajna nesreća, dogodila se kada je automobil, u kom je bio bračni par, udario u kamion koji im je dolazio u susret.

- Sumnja se, da je saobraćajnu nesreću izazvala srna koja je u trenutku istrčala na put. Nesrećni Aleksandar, verovatno nije uspeo da je obiđe bezbedno, te je udario u kamion. Bračni par, od zadobijenih povreda preminuo je ubrzo nakon nesreće - rekao je ranije naš sagovornik. 

Veče uoči ove nesreće, pet osoba je povređeno, kada je vozač automobila koji je bio pod dejstvom alkohola, "ispravio" krivinu i uleteo u kanal.

- U ovoj nesreći četiri osobe su teško povređene, uključujući i vozača. Dok je jedna ženska osoba prošla sa lakšim telesnim povredama - rekao je naš sagovornik.

Informer

 

Ni Bepograd nije prošao bez saobraćajnih nesreća u kojima je više osoba povređeno, a među njima i dvoje dece. Saobraćajna nesreća se dogodila juče oko 11 sati kod Surčina. 

- Sudarili su se vozila " golf" i automobil marke "land rover" kod isključenja za auto put Miloš Veliki. Pet osoba je povređeno u "golfu" među njima je bilo i dvoje dece- objasnio je naš sagovornik.