11.04.2023.

22:29

Foto: printscreen

Hronika

POSLEDNJA FOTOGRAFIJA UBIJENE DEVOJČICE IZ RIPNJA! Potresnim rečima drugovi i drugarice oprostili se od Nevene

Nesrećna devojčica slikala se sa detetom kome je tetka, ni slutila nije da neće dočekati da zajedno sa njim i ona odraste. 

Informer

Nevenina poslednja fotografija 

Devojčica koja je, sudeći po svemu što smo do sada saznali, živela je težak život. Oni koji su je poznavali kažu da je bila stidljiva, povučen i da se nije mnogo družila sa svojim vršnjacima. 

- Potiče iz siromašne porodice. Roditelji nisu imali da joj plate ekskurziju, niti da joj kupe neku lepu garderobu, to je verovatno uticalo na to da se povuče i da ima manji broj drugova oko sebe. Bila je povučena ali dobra devojčica - rekla je jedna od Neveninih drugarica koja se od nje oprostila potresnim rečima. 

Informer

 

"Zašto da odeš tako mlada", "Počivaj u miru Nevena" samo su neke od poruka koje su sa slomljenim srcima pisala deca. Drugovi i drugarice ubijene devojčice.

Podsetimo Nevena P. ubijena je juče oko 14 sati u Ripnju. Ubio ju je komšija Stojan I. koji je tog jutra u njenoj kući pio kafu sa njenom porodicom. 

Niko nije naslutio šta će se desiti nekoliko sati kasnije. Stojan I. je iskasapio devojčicu nožem i bacio njeno telo pored puta, dok joj je majku, babu i ujaka povredio. Stojan je nakon zločina pobegao, a policija ga je ubrzo uhapsila.