26.04.2023.

18:07

Foto: Tanjug, Dejan Živančević, T.I.

Hronika

MILJKOVIĆEVA SUPRUGA U SUDNICI RAZMENJIVALA TAJNE SIGNALE SA MUŽEM! NA SEBI IMALA 6.000 EVRA! Smejala se na jednu rečenicu svedoka okrivljenog! (FOTO)

I danas su Miljković i supruga razmenjivali poljupce i namigivanja preko neprobojnog stakla. Tanja Miljković se, kako saznajemo, ponovo smejala na neke detalje iskaza okrivljenog saradnika Nikole Spasojevića, posebno na onaj deo u kome je rekao da je u jednom trenutku verovao da će da ga "pojedu ribice"!

Inače, za razliku od prošlog puta kada je došla sva u belom, danas je obukla crne pantalone i sako, pa se nametnulo pitanje da li je crnim stajlingom želela da pošalje neku posebnu poruku.

Informer

Tanja Miljković dolazi u Specijalni sud

Miljkovićeva žena je danas na sebi imala skoro 6.000 evra! U Specijalni sud je došla u sakou koji košta 1.797 evra, cipelama za koje je morala da izdvoji 790 evra, dok je za malenu tašnu morala da iskešira čak 2.710 evra! Uz to treba dodati cene košulje i pantalona, koje nisu baš tako male za obične smrtnike.

Tanja Miljković je inače sela u deo publike, tačno iza supruga, a srdačno se javila i drugim optuženima.

Ponovo joj se srdačno se javio i Veljko Belivuk, koji joj je dan ranije pokazao stisnutu pesnicu.

Kada je Spasojević ispričao kako je video mnogo krvi u Ritopeku, kući poznatoj i kao klanica, Tanja Miljković je prevrnula očima i nervozno odmahnula rukom.

Ona se i prekjuče smejala u delu publike odakle prati suđenje, dok je Spasojević svedočio o zločinima klana.