28.04.2023.

17:43

Foto: Rina

Hronika

STRAVIČNA NESREĆA NA "MAGISTRALI SMRTI"! Tri osobe povređene u lančanom sudaru!

U ovom udesu povređene su tri osobe, a zbog ovog incidenta na putu Čačak - Kraljevo stvorene su velike kolone vozila i saobraćaj se odvija neizmenično.

- Dogodio se lančani udes u kome je zbog preticanja kolone došlo do sudara tri putnička vozila. Jedan auto koji je učestvovao u udesu je po potpuno uništen, dok je na ostalim automobilima pričinjena veća materijalna šteta - kazao je jedan od očevidaca.

Odmah po prijavi na lice mesta stigle su ekipe Hitne pomoći koje su povređene učesnike transportovali u Opštu bolnicu u Čačku.

- Na urgentno odeljenje primljene su tri muške osobe, na svu sreću stabilnih vitalnih parametara. Prvi povređeni (35) došao je sa povredom vrtne kičme, drugi (45) sa povredom donjeg ekstremiteta i stopala, a treći (24) sa povredom glave i vrata. U toku je dijagnostika pacijenata - potvrdila je Marija Stranjanac iz ove Zdravstvene ustanove.

Nakon obavljenog detaljnog uviđaja, pripadnici saobraćajne policije utvrdiće sve okolnosti koje su dovele do ove saobraćajne nesreće.