02.05.2023.

13:17

Foto: Insider/printscreen

Hronika

MUŠKARAC IZBODEN ŠRAFCIGEROM U NOVOM MILOŠEVU! Vozač jurio da ga odveze do hitne, imao i policijsku pratnju

M.D. je u bolnicu dovezen privatnim automobilom i nalazi se u stabilnom stanju nakon operacije, kažu za, Informer u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

- Pacijent se nalazi na Odeljenju intenzivne nege i u stabilnom je stanju. U bolnicu je stigao oko 21 sat  prethodne noći, a povređen je u Novom Miloševu - rekli su nam u kikindskoj bolnici.

Informer

 

M.D. je, kako saznajemo ranjen šrafcigerom, a njegov napadač je uhapšen, zaniimljivo je da je vozača koji je prevozio teško povređenog muškarca zaustavila policija. 

- Vozač koji prevozio teško ranjenog muškarca jurio je do bolnice iz Novog Miloševa, a na ulazu u Kikindu nije se zaustavio na znak saobraćajne policije koja je pojačano kontrolisala saobraća. Policijska patrola odmah je krenula za vozilom i pratila ga do bolnice, kada je bilo jasno da je slučaj hitani da je u pitanju ljudski život. Do prijemnog odeljenja bolnice prvo je stigao automobil u kome je bio teško ranjeni muškarac, a za njim i službeno vozilo kikindske policije - objasnio je naš sagovornik.