04.05.2023.

11:30 >> 11:32

Foto: Zoran Sinko

Hronika

(FOTO) PRVE SLIKE ŠKOLE U OBRENOVCU! Dečak izvadio plastičan pištolj, a ovo je jeziva podudarnost sa školom u kojoj je izvršen masakr

Kako javlja naš reporter sa terena, učenik koji je izvadio pištolj ide u sedmi razred, u Osnovnoj školi, a nakon incidenta koji je izavao priveden je u policijsku stanicu.

- Jeziva podudarnost današnjeg i jučerašnjeg slučaja je da se obe škole nalaze u istim ulicama. I ova škola u Obrenovcu smeštena je u Ulici kralja Milutina - ističe sagovornik Informera.

Informer

Osnovna škola u Obrenovcu u kojoj se dogodio incident

On dodaje da se haos dogodio u učionici.

- Deca su odavala počast nastradalim vršnajcima minutom ćutanja. On je ubrzo uzeo ranac i iz njega izvadio pištolj. Počeo je da maše njime i izazvao haos među decom. Maloletnici su počeli da beže a u ušoku je bila i nastavnica.Odmah su iz škole obavestili policiju,koja je ubrzo stigla - navodi naš sagovornik. 

Informer

Građani ne prestaju da dolaze i pale sveće ispred škole u kojoj je osmoro dece ubijeno

Prema njegovim rečima policija je ubrzo stigla. 

- Dečak je priveden u PS Obrenovac. Policija je obavestila i oca koji je takođe otišao u policijsku stanicu i sa njim je obavljen razgovor. Pošto je učenik izvedeniz škole nastavnici su nastavili nastavu - objasnio je naš sagovornik.