04.05.2023.

13:11

Foto: Informer

Hronika

OTAC DEČAKA UBICE U SEFU IMAO ČAK 5 PUŠAKA I 2 PIŠTOLJA! Istraga treba da utvrdi ko je dozvolio detetu da PUCA U STRELJANI

Kako se saznaje, policija je u stanu u sefu uglednog radiologa našla čak pet pušaka. Njegov sin Kosta K. (13) u školu je doneo dva pištolja. Precizno je pucao iz "CZ99" i tom prilikom osam učenika i čuvara. Drugi pištolj nije koristio, a u rancu su mu nađena još četiri "Molotovljeva" koktela.

Nezvanično, dečaka je otac prvi put u 12 godina odveo u poznatu beogradsku streljanu. Tamo je poslednji put bio pre mesec dana.

- Istraga treba da utvrdi ko je dozvolio detetu da puca u streljani - kaže sagovornik blizak istrazi.

Dečak Kosta je mesec dana planirao zločin. Na stolu u dečakovoj sobi policija je našla dve ceduljice na kojima su imena dece koje je planirao da ubije, kao i plan kretanja. 

Podsetimo, sve je počelo kada učenik dolazi do škole, kreće u raspravu s portirom. Kada je čovek pokušao da ga smiri, on kreće da šutira sve oko sebe, zatim vadi pištolj i puca u portira. 

Informer

Nakon pucnjave...

Zatim je otišao u učionicu gde se održavao čas istorije, a tamo je naleteo na nastavnicu koju "ne voli". Držao je pištolj u ruci, zapucao u nastavnicu, ranio je i upucao još nekoliko đaka.

Iz škole je  izašao mirno, kada su ga pripadnici policije priveli. Inače, Kosta je dete situiranih roditelja iz Beograda koji je bio odličan đak i nikada do sada nije imao problema.

Bionus video: