04.05.2023.

13:50

Foto: Informer

Hronika

ŽENA GLEDALA HAPŠENJE DEČAKA U ŠKOLI SA TERASE: Videla sam kada je zvao policiju...

Žena koju je naša ekipa zatekla na terenu rekla je da je sa terase videla hapšenje dečaka koji je ubio osam školskih drugova i radnika obezbeđenja. 

Kako je navela pažnju su joj privukle sirene. 

- Sa terase sam videla dečaka koji je pucao. Zvao je policiju, a potom je spustio ranac između nogu. Podigao je ruke i tako sačekao policiju - rekla je žena. 

Kako smo i ranije izveštavali K.K. kada je stigla policija nije pružao otpor, dok je svaki nastavnik reagovao drugačije. 

- Nastavnica Francuskog je svoju decu izvela na drugu stranu nakon sto je čula pucnje u dvorište i rekla im da imaju čas u prirodi... drugi su gledali da decu čuvaju na bezbednoj udaljenosti od pucnajve ali i onoga što je nakon nje ostalo - rekao je sagovrrnik Informera upoznat sa slučajem. 

Informer

Deca za nastradale drugare okitile ogradu cvežem, plišanim igračkama i svećama

Podsetimo, učenik osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru ubio je juče osmoro đaka te škole i čuvara, dok je ranio šest učenika i nastavnicu istorije.

U Srbiji je proglašena trodnevna žalost, a nastava u svim školama u Srbiji počela je jutros minutom ćutanja, kako bi se odala pošta stradalim učenicima i zaposlenima u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar na Vračaru. I popodnevna smena počeće minutom ćutanja.