05.05.2023.

17:18

Foto: J. Vasiljević

Hronika

MASOVNOG UBICU DOVELI U POLICIJSKU STANICU! Od teroriste su odmah zahtevali da uradi jednu stvar KOJU NIJE MOGAO DA ODBIJE!

Celu noć trajala je policijska potera za masovnim ubicom sve do jutra, kada su ga pronašili i opkolili u selu Vinjište na imanju njegovog dede.

U žestokom naletu policije masovni ubica Uroš Blažić nije pružao otpor. Iz mesta policajci su ga odveli da im preda pušku kojom je pucao, pa je iz tog razloga u Policijsku upravu Smederevo stanicu stigao tek u kasnim popodnevnim satima. Ubica je obučen belo zaštitno odelo, a na nogama nema obuću već je hodao samo u čarapama.

Informer

 

Podsetimo on se sumnjiči da je sinoć u selu Malo Orašje kod Smedereva vatrenim oružjem usmrtio pet osoba i šest ranio, a potom u selu Dubona kod Mladenovca, usmrtio još tri osobe i osam ranio.

U akciji hapšenja masovnog ubice učestvovalo je više od 600 policajaca, pripadnika Uprave kriminalističke policije, Specijalne antiterorističke jedinice, Žandarmerije, Policijske brigade, Jedinice za obezbeđenje, Uprave saobraćajne policije, Službe za specijalne istražne metode, Interventne jedinice 92, Helikopterske jedinice, Sektora za analitiku, telekomunikacione i informacione tehnologije, kao i područnih policijskih uprava u Beogradu, Smederevu i Kragujevcu.

Inače, osumnjičeni nije osuđivan, međutim, kako saznajemo, prijavljivan je za nasilje i važio za problematičnog muškarca. Navodno, je sin vojnog lica.