09.05.2023.

12:54

Foto:

Hronika

DETALJI SVIREPOG UBISTVA U ĆIĆEVCU! Tukao ženu drvenom motkom do smrti POMOGLA MU BRAĆA?

Stravičan zločin se dogodio jutros u porodičnoj kući u Ćićevcu, a nesrećna žena povredama je podlegla u Opštoj bolnici u Kruševcu.

- Policija je za zločin saznala nakon poziva lekara iz bolnice. Oni su prijavili da je u bolnicu dovezena žena sa stravičnim povredama glave i da je ubrzo nakon prijema, preminula - kaže izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima policije iz Kruševca odmah je reagovala i uhapsila tri brata koja su zajedno sa ubijenom ženom živela u istoj kući.

- Za sada su sva trojica braće osumnjičena za ovaj svirepi zločin, ali će istraga pokazati ko je kakvu ulogu od njih imao u ubistvu. Motiv ubistva će takođe biti utvrđen nakon detaljne istrage i saslušanja osumnjičenih - objašnjava on.

Bila u vezi sa nekim od braće

Meštani Ćićevca kažu da je M.Đ. bila u emotivnoj vezi sa jednim od braće.

- Ta žena je živela kod njih. Moj otac ju je nedavno video sa njima u dvorištu, ali ne znamo ko ju je ubio, ni kako. Ne znamo s kim je od njih trojice bila u vezi, ali svi zajedno su živeli u toj kući - kaže naš sagovornik.

Podsetimo, osumnjičenima je, nakon hapšenja, određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu na saslušanje. Telo nastradale žene prevezeno je na obdukciju kojom će biti utvrđeno tačno vreme i uzrok smrti.