10.05.2023.

15:34

Foto: J. Vasiljević

Hronika

MASOVNI UBICA IMAO JE REZERVNI PLAN ZA BEKSTVO! Jedna stvar iz Uroševog mercedesa trebalo je da mu OSIGURA PROLAZ!

Policija je u selu Šepšin kod Mladenovca pronašla "mercedes" iz kog je Uroš B. (21) u kasnim večernjim satima 4. maja pucao na nedužne meštane sela Malo Orašje i Dubona. U njemu je, osim oružja, pronađen i ranac za dostavu hrane.

Vozilo je bilo skriveno na oko kilometar udaljenosti od glavnog puta. Meštani Šepšina, ali i okolnih sela, sumnjali su da je Urošev automobil baš na nekom od zemljanih puteva u Šepšinu, ali su pretpostavljali da se zaglavio.

Selo je u proteklih nekoliko dana vrvelo od policije, a fokusirani su bili baš na deo sela u kom se put spušta u deo koji je zarastao i gde se silazi na zemljani put, kako bitu izvršili pretragu terena.

Detalj koji je prošao neopaženo   

U automobilu su pronađena tri prazna okvira automatske puške, nekoliko ručno pravljenih bombi, mnogo municije i pištolji.

Još jedan detalj, koji nije prošao nezapaženo, je da se u automobilu nalazio i ranac koji se koristi za dostavu hrane. Kako saznajemo, Uroš B. je ranac kod sebe imao kako bi se, ako ga tokom bekstva zaustavi policija, predstavio kao dostavljač koji se slučajno našao na tom putu.