10.05.2023.

20:12 >> 20:30

Foto: printscreen/Instagram, N.B.

Hronika

Vukašin prvo pucao u izlog, pa u Ivanu, a zatim sebi u glavu! Fotografije muškarca koji je ubio devojku su ZASTRAŠUJUĆE! U rukama kalašnjikov, a na glavi... (FOTO)

Kako smo nezvanično saznali Vukašin je imao zabranu prilaska devojci, koja mu je bila izrečena krajem aprila i još uvek je bila na snazi. 

- Devojka je prijavila muškarca za nasilje u porodici, 25. aprila. Policija je odmah postupala po prijavi i Vukašinu je oduzeto svo oružje za koje je imao dozvolu. Dozvolu je, navodno imao za lovačke puške, priča se da je bio član jednog lovačkog udruženja - objašnjava izvor Informera upoznat sa slučajem. 

A tome u prilug idu i fotografije koje je postavljao na društvenim mrežama, gde se na nekoliko njih vidi Vukašin sa oružjem i u lovu. 

Informer

Jedna od fotografija sa oružjem

Naš sagovornik upoznat sa slučajem objasnio je i da je Vukašin zločin počinio danas pištoljem za koji nije imao dozvolu. 

- Sumnja se da je pištolj imao u nelegalnom posedu, a postoji mogućnost i da ga je uzeo iz prodavnice oružja u kojoj je inače radio - objasnio je naš sagovornik.

Informer

Ubijena devojka i ubica i samoubica  

Prema njegovim rečima zločin se dogodio tako što je Vukašin, oko 16.50 sati, došao do salona lepote u kojoj je njegova bivša devojka radila.

- Prvo je pucao u izlog iz pištolja, a potom je ušao u salon pucao devojci u glavu, a potom i sebi. Oboje su preminuli u salonu dok je hitna pomoć radila reanimaciju - rekao je naš sagovornik.

Kako smo ranije izveštavali stravično ubistvo i samoubistvo dogodilo se u u Ulici Jovana Subotića u jednom novosadskom lokalu.  

Policija je obavila uviđaj, motiv jezivog zločina još nije poznat, ali će biti utvrđen istragom koja je u toku.