11.05.2023.

17:31

Foto: printscreen/Instagram, N.B.

Hronika

VUK JE IVANU PROGANJAO DO SMRTI! Često su raskidali vezu, pokušavala je da pobegne ALI UZALUD!

Naiame, njemu je krajem aprila izrečena mera zabrane prilaska devojci zbog prijavljenog nasilja, oduzeto mu je oružje koje je imao u legalnom posedu, a suspendovan je s posla u jednoj prodavnici oružja u Novom Sadu gde je radio.

Međutim, svedoci tvrde da tu zabranu nije poštovao, a nesrećna devojka se bojala da ga prijavi. U okolnim lokalima čak tvrde da je svega nekoliko sati pre zločina delio letke sa reklamom kozmetičarskog salona i solarijima gde je radila Ivana.

- Oboje su došli iz Bača, pa su se verovatno otuda poznavali. Bili su u vezi skoro godinu dana, ali su u poslednje vreme često raskidali i ona je praktično pokušavala da pobegne od Vuka. Ona je bila plemenita devojka, obožavala je životinje, a studirala je geografiju na Prirodno-matematičkom fakultetua u Novom Sadu, Radom u kozmetičkom salonu i solarijum dopunjavala je džeparac za studije – kaže za Informer dobar poznavalac ovih događaja.

Ubica je prvo ispalio dva hica u izlog kozmetičke radnje, a onda je ušao, pucao u Ivanu pa u sebe. Ekipe Hitne pomoći su po dolasku na licu mesta mogle da konstatuju samo smrt devojke, dok je mladić u teškom stanju prevezen u Urgentni centar gde je preminuo.